recklam.com tanıtım kampanyası

Dünyada En Çok Oynanan 10 Oyun


Arkadaşlar Küçük Bir Araştırma Sonucunda Dünyada En Çok Oynanan İlk 10 Oyunun Listesini Çıkardık. Bu Oyunları Elbette Çoğunuz Biliyorsunuz. Neyse Çok Uzatmadan Oyunların Listesini Cümle Şeklinde Alalım.

Listede 10. Oyun Olarak Fire Shot Oyunu Bulunmaktadır. Aksiyon Oyunlarını Sevenler Oyunu Denemenizi Tavsiye Ederim .

Listenin 9. Sırasında Sizinde En Az 1 Kere Oynadığınız Point Blank Oyunu Var. Hemen Hemen Hepiniz Oynamışsınızdır. Silah Oyunudur Ve Online Olarak Oynanmaktadır.

Listenin 8. Sırasında Yılların Oyunu BomBom Var. Karakter Olarak Küçük İnsanların Oynadığı Bu Oyun Web Üzerinden Online Olarak Oynanmaktadır.

Listenin 7. Sırasında Kısa Zamanda Ortaya Çıkan Legend Online Oyunu Var. Tavsiye Ederiz. Bağımlılık Yapabilir.

Listenin 6. Sırasında Yine 7. Sırasındaki Gibi Kısa Zamanda Ortaya Çıkıp Liderliğe Kadar Gidebilecek Bir Kapasitesi Olan League Of Legends Oyunu Var. Bu Oyunda Bağımlılık Yapabilmektedir.

Listenin 5. Sırasında Yine Yılların Oyunu Olan Metin2 Var. Çoğumuz Oynamışızdır. Biraz Eskise de Yine Kapasitesini Korumaktadır.

Listenin 4. Sırasında Wolf Team Oyunu Var. Hepiniz Oynamışsındır. Şu Anda da Oynayanlar Vardır Elbet. Büyük Oyuncu Nüfusu İle Listenin 4. Sırasında Yer Almaktadır.

Listenin 3. Sırasında Counter Strike Global Offansive Var. Counter Strike Efsanesinin Son Oyunlarından Biridir. Tavsiye Ederiz.

Listenin 2. Sırasında Silkroad Oyunu Var. Türkler Çok Fazla Oynamamakta. Ama Oyuncu Nüfusu İle Listenin 2. Sırasına Yerleşmiştir.

Listenin 1. Sırasında Yani Dünyada Oynanan En Çok Oyun Combat Arms' tır. Yine Oyuncu Nüfusu İle Listenin Lider Durumuna Yerleşmiştir. Oynamanızı Tavsiye Ederiz.




Thanks for your comment